top of page

HÁZIREnd

A Már Vártunk értetek jött létre. Kérjük óvd és szeresd a házat és a környezetét. Kérünk titeket, hogy kerüljetek minden olyan tevékenységet, amelyet saját otthonotokban sem tennétek.

Ahhoz, hogy biztosítsuk a kellemes pihenéseteket és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkednél házirendünkkel. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a foglalás elküldésével és annak véglegesítésével a házirend tudomásul vétele és elfogadása automatikusan megtörténik.

Image by kazuend

A ház és a kert több pontján/berendezési eszközein QR kódokat helyeztünk el. Ha bármi nem egyértelmű, nem tudod hogyan kell rendeltetésszerűen használni, csak olvasd be a kódot a telefonod segítségével és egy magyarázó videót/leírást fogsz találni az adott eszközre/berendezésre vonatkozóan.

 

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS:

Kérünk Titeket, hogy a Már Vártunk eszközeit, berendezéseit rendeltetésszerűen használjátok. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt a Vendég a Szolgáltató felhívására, de legkésőbb a távozása előtt köteles megtéríteni.

A Vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire. A szállásadó nem vállal felelősséget az ott tartózkodás idején behozott vagy otthagyott értékekért. Amikor napközben elhagyjátok a Már Vártunk területét szíveskedjetek bezárni az ablakokat, ajtókat, kapukat. Ez az esetleges esőzések során befolyó víz elkerülése végett szükséges, illetve azért, hogy illetéktelen személyek ne juthassanak be.

A ház védelme érdekében a kertet és a kerítést kamera figyeli.

SZÁLLÁS:

Az érkezés napján a Már Vártunk 15 órától foglalható el, illetve kijelentkezés napján, kérünk Titeket, hogy 10 óráig hagyjátok el a szállást, hogy a következő vendégeinknek is ugyanolyan tisztaságot varázsolhassunk, mint ami Benneteket fogadott.

Előzetes egyeztetés esetén eltérhetünk a ki és bejelentkezés dátumától, foglaltság függvényében. A háznál biztosított az érintésmentes bejutás is, erről érkezés előtt tájékoztatunk Benneteket. A megadott érkezési/elutazási időpontban a tulajdonos és/vagy a megbízott személy jelen van (igény esetén).

A szálláshelyen este 22.00 órától reggel 8.00 óráig hangoskodni, a helyi lakosokat pihenésében zavarni szigorúan tilos.

A szálláshelyre kérjük ne fogadjatok, ne engedjetek be olyan személyeket, akik nem használói a Már Vártunknak. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a fizetett/bejelentett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

Érkezéskor minden vendégnek be kell mutatnia a személyi igazolványát elektronikus okmányolvasáshoz, amely NTAK kötelezettség. A honlapon történő foglalással, mint felhasználók, elfogadjátok jelen adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseit (GDPR): adatvédelmi tájékoztató.

A berendezés tárgyaknak, bútoroknak kérjük ne keressetek új helyet, úgy rendeztük be a vendégházat, hogy a kényelmetekre szolgáljon. Tilos a házból kivinni bútorokat, székeket, benti törölközőket, takarókat.

A kertben is elhelyeztünk annyi ülőalkalmatosságot, hogy mindenki kényelmesen elférjen, a hűvösebb estékre kinti plédeket találtok a nappaliban a teraszajtó mellett, ezeket nyugodtan használjátok kint. A szállást kérjük olyan állapotban hagyjátok el, amilyenben érkezéskor találtatok – rendben és sértetlenül.

A mikróhullámú sütőbe tilos fémet rakni!

TAKARÍTÁS:

A Már Vártunk-at frissen kitakarítva, rendezetten veszitek át. Ottlétetek alatt kérjük ügyeljetek és őrizzétek meg a tisztaságot. 5 napnál hosszabb elszállásolás esetén heti egy alkalommal kérjük, hogy biztosítsatok pár órát nekünk, hogy kitakaríthassuk a vendégházat az állag megőrzés miatt. Ekkor ágyneműt cserélünk, új törölközőket adunk. Amennyiben plusz takarítást igényeltek, ennek a költsége 15 000 Ft.

​Amennyiben beszennyezitek a berendezést, kárpitos bútorokat vagy bármi extra szennyeződést okoztok, plusz 15 000 Ft takarítási díjat számolunk fel.

Kérünk Titeket, hogy a házba betévedő rovarokat próbáljátok meg kiterelni és ne a falon szétkenni.

A megtelt kukazsákokat kérjük az udvaron található szeméttárolóban helyezzétek el.

Távozáskor kérünk Titeket, hogy ne hagyjatok mosatlan edényt és szemetet. A hűtőt teljesen ürítsétek ki.

HÁZIÁLLATOK:

Mi is szeretjük a házi kedvenceket, de a Már Vártunk sajnos nem alkalmas kisállat befogadására. Megértéseteket köszönjük!

JACUZZI, SAUNA:

A jacuzzi és a szauna csak egészséges embereknek javasolt! Lázasa, betegen, alkoholos, bódult állapotban a szauna és a jacuzzi használata szigorúan tilos. Jaccuzi és szauna használata előtt kérjük a higiénia betartása érdekében zuhanyozz le! A jacuzziba és szaunába ételt és italt bevinni tilos. A fürdés végeztével kérjük hajtsátok vissza a jacuzzi tetejét, valamint a masszázsokat kapcsoljátok ki. A szaunában lábbeli viselése nem engedélyezett, kérjük a szaunalepedőt mindig használjátok. A jacuzziba ugrálni tilos. 14 éven alul személyek csak szülői felügyelettel használhatják. Kérünk Titeket, hogy a gyerekeknél fokozottan figyeljetek az időkorlátra! Az ő szervezetük sokkal hamarabb felmelegszik és nehezebben is adja le a felvett hőt, aminek rosszullét, fejfájás vagy hőguta lehet a következménye. Az egyszeri 5-10 percet ne lépjék túl.

KERT:

A kertet nagy szeretettel gondozzuk, szeretgetjük, ápoljuk. Kérjük vigyázzatok a növények és a kerti eszközök, berendezések épségére. A kerti bútorokat kötelező rendeltetésszerűen használni. A teraszról kihajolni, leugrani tilos. Amennyiben Ti is szeretitek a növényeket, előzetes egyeztetés után megköszönjük, ha meglocsoljátok hőség esetén őket.

TŰZRAKÁS, BOGRÁCSOZÁS:

A tűzrakó hely minden esetben fokozott figyelmet igényel. Tűzrakás csak egy vödör víz kíséretében kezdhető meg. Kérjük a tűzrakó helyet ne hagyjátok őrizetlenül. A tűzrakás után kérünk Titeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére, teljes eloltására! A vendégházban tilos a mécses és a gyertya használata. LED mécseseket, gyertyákat helyeztünk el, kérjük ezeket használjátok.

BAR&FUN:

Kérünk Titeket, hogy a Bar&Fun helyiségben található eszközöket ne vigyétek a kert/ház más pontjaira. Ügyeljetek amennyire csak tudtok, hogy az ott található poharak használat után oda is kerüljenek vissza. A flipper használata előtt mindenképp tekintsétek meg a QR kód alatti videót. A flipper üvegének eltörése esetén 30.000 Ft kár megfizetése szükséges.

DOHÁNYZÁS:

A házban, bar&fun-ban a dohányzás, elektromos cigaretta, iqos stb. használata TILOS. A házon kívül természetesen van lehetőség dohányzásra, amelyet kérünk a legnagyobb körültekintéssel tegyetek. A teraszon és a bar&fun előtt kihelyezett hamutálak vannak, a csikkeket kérjük oda gyűjtsétek és ha megtelt, ürítsétek ki.

FŰTÉS:

A ház fűtése elektromos NOBO panelekkel megoldott. A légkondicionálóval tilos fűteni.

A nappaliban elhelyezett kandalló csak látványkandalló. Meleget nem ad, azonban kérünk Titeket, hogy használatakor figyeljétek és óvjátok a látványkandalló és a Ti épségeteket is. A kandalló eleje üveg, törés esetén 100.000 Ft kár megfizetése szükséges.

 

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel a Már Vártunkban tartózkodásotok alatt, keress minket bátran telefonon és segítünk!

Délia +36 30 601 52 34 

Anett +36 30 929 92 14

Gabi +36 70 779 91 84 

 

Kellemes pihenést kívánunk!

 
 
 
 
bottom of page