top of page

GYIK

Az álábbiakban néhány gyakran ismételt kérdést találtok:

Image by Kat Closon

Van lehetőség személyesen fizetni?

Az előleget banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kell kiegyenlíteni. A fennmaradó összeget legkésőbb az érkezés előtti 30. napon szükséges rendezni.


Hány órától tudjuk elfoglalni a vendégházat és mikor kell elhagyni?

A Már Vártunkat az érkezés napján 15 órától tudjátok elfoglalni, távozás napján pedig 10 óráig szíveskedjetek elhagyni. Korábbi vagy későbbi érkezés és távozás előzetes egyeztetés alapján lehetséges a ház foglaltságának függvényében.


Kisállattal érkezhetünk?

Mi is szeretjük a házi kedvenceket, de a Már Vártunk sajnos nem alkalmas kisállat befogadására. Megértéseteket köszönjük!


Télen is tudjuk használni a jacuzzit&szaunát?

Természetesen tudjátok használni, a jacuzzi és a szauna egész évben a rendelkezésetekre áll.


Tudunk SZÉP kártyával fizetni?

Igen! K&H és OTP SZÉP-kártyát elfogadunk.
 

Takarítást tudunk kérni?

A házat tisztán, kitakarítva adjuk át. 5 éjszakát meghaladó tartózkodás esetén, szeretnénk, ha a vendégeink egy takarítás erejéig pár órát biztosítanának a számunkra. Ekkor törölközőt is cserélünk. Amennyiben plusz takarítást igényeltek, kérjük jelezzétek, ennek a díja 15 000 Ft.


Van-e parkolási lehetőség?

A kerítésen belül 2 személygépkocsi parkolására van lehetőség. Ezen kívül az utcán is kialakítottunk a kerítés előtt további parkolóhelyeket.


Étkezésre van lehetőség?

A Már Vártunk önálló, teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. (Kéztörlő, papírtörlő, alap fűszerek, olaj, bornyitó, sörnyitó, szívószál, stb.). A környéken számos étterem van, ahonnan rendelni is tudtok a házikóhoz. Érkezéskor a vendégeink részére egy gondosan összeválogatott étterem listát adunk.


Törölközőt és ágyneműt kapunk?

Minden vendégünk számára biztosítunk 3 db törölközőt (egy kicsi, egy nagy és egy kéz/arctörlő), szaunalepedőt, ágyneműt (fejenként 1 db paplant, 1 db kis és nagypárnát) és huzatot.


Szaunához szükséges vinnem illóolajat, szaunalepedőt?

Nem szükséges. A lepedő bekészítve várja a használatot. Prémium minőségű illóolajok is vannak. Amennyiben szeretnéd, egyeztess Velünk, ha különleges kérésed lenne e tekintetben.


Lehet-e dohányozni?

A házban, bar&fun-ban a dohányzás, elekromos cigaretta, iqos stb. használata TILOS. A házon kívül természetesen van lehetőség dohányzásra, amelyet kérünk a legnagyobb körültekintéssel tegyetek.


A kertben található szórakozási / kikapcsolódási eszközök térítés ellenében vehetőek igénybe?

Nem. A jacuzzi, szauna, játszótér, kerékpárok térítésmentesen használhatóak az ott tartózkodásotok alatt.


Van a kertben tűzrakó hely, sütögetésre alkalmas hely?

Igen.


Hajszárító van a szálláson?

Igen, rendelkezésetekre áll.

 
bottom of page